• Program


    SZABÓ BALÁZS BANDÁJA koncert

    SZABÓ BALÁZS BANDÁJA koncert

    A Szabó Balázs Bandáját jól ismeri a hazai koncertre járó közönség: az egyedi zenei világú multiinstrumentalista énekes és zenekara rendszerint telt házas fellépéseken varázsolja el kivételes hangulatú műsorával a rajongókat, miközben időről időre Csöndkabátba öltöztetett estjein járja be a zene és az irodalom határvidékét is.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. július 1. vasárnap, 20:00

    Pályafutásának következő mérföldkövének mentén is egy játékos megoldással fordítja ki a dalokat: eddig sosem hallott hangszereléssel, exkluzív felállásban készülnek az idén 80. évadát ünneplő Margitszigeti Szabadtéri Színpad koncertjére. Erre az alkalomra a sokoldalúságáról ismert Modern Art Orchestra szegődik melléjük, hogy új köntösben mutassák be a dalokat a közönségnek. A Fekete-Kovács Kornél által vezetett MAO a kezdetek óta könnyedén jár át a jazz és a klasszikus zene területein, miközben tökéletesen dolgozza át a kortárs popzenei világ dalait is. Ez az új felállás különleges pillanatokat tartogat, hiszen nem csak a régi dalokkal ismerkedhetünk meg újra ebben a formában, de a március 31-én megjelent vadonatúj Szabó Balázs Bandája lemezről, a Rajtad felejtett szavaimról is válogatnak erre a különleges nyári estére.

    A Szabó Balázs Bandája tagjai:

    Acsády Soma – basszusgitár
    Ferencz László – dob
    Harangozó Sebestyén – gitár
    Ölveti Mátyás – cselló
    Szabó Balázs – gitár, hegedű, ének

    Közreműködik a Modern Art Orchestra.

    Ajánlatunk


    Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel! Élőzenekaros koncertet ad a fiatalok nagy kedvence.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Ajánló


    A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016