• Program


    SZEMFÉNYVESZTŐK

    SZEMFÉNYVESZTŐK

    Különböző stílusú karakterek és egy óriási bűvészshow - érkezik a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központba Magyarország többszereplős szemfényvesztése!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 11. szombat, 19:00

    Teltházas színházi előadások, a Fővárosi Nagycirkusz gálaműsorai, exkluzív magánpartyk és számos nemzetközi turné után most a Kőrösiben tűnik fel Kaszányi Roland, Kiss László és Szabó István. A rendhagyó bűvésztrió változatos műsora a varázslat új dimenzióját garantálja: látványos színpadi mutatványok, gondolatolvasás, kártyatrükkök, humor és kézügyesség. A november 11-én este hét órától megrendezésre kerülő kétfelvonásos showban a szemfényvesztők biztosan elvarázsolják Önt és családját!

    A fellépőkről:
    KASZÁNYI ROLAND a mentalizmus mestere, aki különleges képességeivel szórakoztatja a közönségét: gondolatolvasás, telepátia, hatodik érzék. Rolando a hazai bűvészélet egyik kulcsfigurája - a Corodini Országos Bűvész Egyesület alelnöke és a House of Houdini rezidens előadója -, napjaink egyik legkeresettebb mágusa.
    KISS LÁSZLÓ a kézügyességi szemfényvesztés mestere, aki már több rangos nemzetközi bűvészversenyen elkápráztatta a közönséget és a zsűrit. Díjnyertes manipulációs műsorával László a fiatal generáció egyik legígéretesebb tehetsége, hazai munkái mellett nemrég Cipruson turnézott.
    SZABÓ ISTVÁN a stand up comedy elemeit a bűvészettel ötvöző színpadi mágia mestere. István ereiben is a bűvészet csordogál: az egyetlen hazai bűvészdinasztia harmadik generációs képviselője, Magyarország 1969-ben alapított legendás bűvészboltjának - a Figaro Bűvészboltnak - vezetője. 2015-ben a milánói Világkiállítás hivatalos bűvészeként több mint ötezer nézőt kápráztatott el.

    Kérjük, ne hagyjon egy szabad ülőhelyet szabadon!

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    zenés játék két részben

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Ajánló


    Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

    A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016