• Program


    Szentivánéji álom
    3

    Szentivánéji álom

    Szent Iván éjjele egy hatalmas házibuli, ahová mindannyian hivatalosak vagyunk. Azért jövünk el, hogy a vágyainknak engedelmeskedjünk. De mi történik, amikor ezen a bolondos estén, mikor a hold sem nyújt világosságot, minden érzésünk irányt téveszt? Mintha láthatatlan lények packáznának velünk.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. március 25. hétfő, 19:00

    fordította: Nádasdy Ádám

    színpadi változat: Závada Péter

    (19.00 órás kezdés esetén az előadás várható befejezésének ideje 21.40)

    Szent Iván éjjele egy hatalmas házibuli, ahová mindannyian hivatalosak vagyunk. Azért jövünk el, hogy a vágyainknak engedelmeskedjünk. De mi történik, amikor ezen a bolondos estén, mikor a hold sem nyújt világosságot, minden érzésünk irányt téveszt? Mintha láthatatlan lények packáznának velünk. Féltékeny tündérek félrekézbesített bűbájai a legváratlanabb helyzetekhez vezetnek: aki eddig a szerelem elől menekült, most üldözi azt, aki vonakodott, most vonzódik. A vígjátéki félreértéseken keresztül, amiket Pukk, ez a rafinált játékmester kaján élvezettel és fáradhatatlanul működtet, saját esendőségünkön nevethetünk.

    A Szentivánéji álom Shakespeare legforrongóbb komédiája, amelyben mindenki átalakul, leveti a bőrét, kivetkőzik önmagából vagy éppen önmagává vedlik át, hogy aztán másnap reggel, fátyolos szemmel megébredve elgondolkodhasson: tényleg énvelem történt mindez?

    Bemutató: 2017. február 25-én, szombaton este a Vígszínházban.

    Ajánló


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016