• Program


    Szentpéteri Csilla & Band  - “ Barlangkoncert “

    Szentpéteri Csilla & Band - “ Barlangkoncert “

    Szentpéteri Csilla & Band Barlangkoncert Aggtelek, Baradla-barlang 2017. 08. 11. péntek, 18 óra Hűvös sziklák, pezsgő hangulat!


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 11. péntek, 18:00

    Mi is lehetne tökéletesebb koncerthelyszín a nyár legforróbb időszakában, mint egy hűvös cseppkőbarlang távol a hétköznapok zajától, ahol máshogy verődnek vissza a hangok, másképp tükröződnek a fények.

    A Világörökség részét képező Baradla-barlangrendszer Magyarország egyedülálló természeti kincse. A hosszú kilométereken át húzódó sejtelmes mesevilágban az út egyszer csak monumentális sziklacsarnokká szélesedik, a természet által sokmillió éve létrehozott különleges koncerttermet alkotva.Szentpéteri Csilla évek óta tervezi egy formabontó koncert megvalósítását ebben a varázslatos földalatti világban.

    Szenvedélyes melódiái, vérpezsdítő ritmusai még hatásosabban szólalnak meg itt, e misztikus fényekkel díszített egyedülálló környezetben.Zenéjében korszakok és stílusok, színek és hangulatok keverednek egy kaleidoszkóp kavargó részecskéihez hasonlóan.

    Évszázadok dallamai elevenednek meg újraértelmezett formában, a jazz vibráló, a blues szomorkás, vagy éppen a bossa nova vérpezsdítő stílusával ötvözve. A kiváló zenésztársak közreműködésével új életre kelnek Mozart, Beethoven, Csajkovszkij, Piazzolla dallamai, megszólalnak Szentpéteri Csilla legsikeresebb szerzeményei és a készülő új album vezérdallamai.

    A terem egyedi adottságai miatt az első kategóriás jegyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. A júliusban előre megváltott jegyek kedvezményesen áron kerülnek forgalmazásra.

    Szentpéteri Csilla - zongora, Kormos János - gitár, Kovács Öcsi - hegedű, trombita, Kovács Norbert - dob Szendőfi Balázs - basszusgitár, Takács Márton - percussion

     

    Az ülőhelyek elfoglalása az érkezés sorrendjében történik.

    Ajánlatunk


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

    Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016