• Program


    Szentpéteri Csilla & Band  - “ Barlangkoncert “

    Szentpéteri Csilla & Band - “ Barlangkoncert “

    Szentpéteri Csilla & Band Barlangkoncert Aggtelek, Baradla-barlang 2017. 08. 11. péntek, 18 óra Hűvös sziklák, pezsgő hangulat!


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 11. péntek, 18:00

    Mi is lehetne tökéletesebb koncerthelyszín a nyár legforróbb időszakában, mint egy hűvös cseppkőbarlang távol a hétköznapok zajától, ahol máshogy verődnek vissza a hangok, másképp tükröződnek a fények.

    A Világörökség részét képező Baradla-barlangrendszer Magyarország egyedülálló természeti kincse. A hosszú kilométereken át húzódó sejtelmes mesevilágban az út egyszer csak monumentális sziklacsarnokká szélesedik, a természet által sokmillió éve létrehozott különleges koncerttermet alkotva.Szentpéteri Csilla évek óta tervezi egy formabontó koncert megvalósítását ebben a varázslatos földalatti világban.

    Szenvedélyes melódiái, vérpezsdítő ritmusai még hatásosabban szólalnak meg itt, e misztikus fényekkel díszített egyedülálló környezetben.Zenéjében korszakok és stílusok, színek és hangulatok keverednek egy kaleidoszkóp kavargó részecskéihez hasonlóan.

    Évszázadok dallamai elevenednek meg újraértelmezett formában, a jazz vibráló, a blues szomorkás, vagy éppen a bossa nova vérpezsdítő stílusával ötvözve. A kiváló zenésztársak közreműködésével új életre kelnek Mozart, Beethoven, Csajkovszkij, Piazzolla dallamai, megszólalnak Szentpéteri Csilla legsikeresebb szerzeményei és a készülő új album vezérdallamai.

    A terem egyedi adottságai miatt az első kategóriás jegyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. A júliusban előre megváltott jegyek kedvezményesen áron kerülnek forgalmazásra.

    Szentpéteri Csilla - zongora, Kormos János - gitár, Kovács Öcsi - hegedű, trombita, Kovács Norbert - dob Szendőfi Balázs - basszusgitár, Takács Márton - percussion

     

    Az ülőhelyek elfoglalása az érkezés sorrendjében történik.

    Ajánlatunk


    Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

    Ajánló


    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016