• Program


    Szirtes Edina Mókus: Ősbemutatók

    Szirtes Edina Mókus: Ősbemutatók

    Szirtes Edina Mókus szólókoncertje melyet több, mint egy éve játszik koncerttermekben, templomokban, színházakban, most új darabokkal gazdagodik.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 30. péntek, 19:30

    Ezek is mind kísérleti zenei művek. Minden stílust ötvöznek, melyek hatással vannak egy muzsikusra, egy érző befogadóra, amelyek formálják a zenei képzelőerőt s melyek lehetőséget adnak a legszínesebben kifejezni “egyszàlhegedűvel” és énekkel a versekben lévő gondolatot.
    Mert ezek is versek, melyek dallamot és ritmust kaptak sz.e.m. Szívétől. De, ahogy a zenei számok úgy a versek is gazdagodtak fiatal kortárs írók verseivel...
    Személyes vallomás ez a koncert. De a Hallgatóság megtisztelő Befogadásával a koncert végére nem marad “egyszemélyes”, vagy “magányos”, hanem egységet alkotó közösséggé válhat, melynek a muzsikus csak egy része, de a Befogadó nélkül mit sem ér!

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    Ajánló


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016