• Program


    Szívlapát - Találkozások tehetségprogram

    Szívlapát - Találkozások tehetségprogram

    versszínházi előadás
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. november 15. csütörtök, 16:30

    „Átadom a korszakot. Működik.” Adott tehát két pár papucs az előszobában. Egy nőé és egy férfié, Igó Éváé és Zoltán Ároné. Két generáció, amely kortárs verseken keresztül létezik egymás mellett és/vagy egymásért. Anya és fia. Mester és tanítvány. Aki megbékélt önmagával és aki a tükörképével vitatkozik. Aki már tudja, milyen szeretni és aki még csak tanulja. Ahogyan fiatal rendezőpáros is most keresi, miként lehet az irodalmat a napi rutin részévé tenni. Legyenek türelmesek. „Ezek az ifjak. Még érnek.”
    Az idézetek Kemény István Dél című művéből származnak. A vers az előadásban is elhangzik.

    Játsszák: Igó Éva és Zoltán Áron
    Rendező: Dézsi Fruzsina és Gerencsér Anna
    Mentor rendező: Hegedűs D. Géza.

    Az előadás időtartama 70 perc, megtekintése 14 éven felülieknek javasolt.
    Az előadás a Találkozások tehetség program keretében valósul meg.

    Találkozások program:
    2015 tavaszán indította útjára a Bethlen Téri Színház és a Manna a Találkozások programot. Az első pályázat nyomán két produkció valósult meg; 2016 áprilisában mutatták be Valcz Péter rendezésében a Mary és Max című előadást, azt követően Szilágyi Bálint állította színpadra Peter Handke Az aranjuezi szép napok című művét. A következő év pályázatának eredményeként jött létre az Egy fiú Boszniából Lazici Noémi rendezésében, majd Cseh Judit állította színpadra Pataki Éva regénye nyomán készült Nőkből is megárt… című darabot.
    A 2017 tavaszán kiírt pályázat győzteseinek munkái a 2017-2018- as évad folyamán kerülnek bemutatásra; 2018 januárjában mutatták be Vadász Krisztina rendezésében a Viszontlátás című előadást, április 11-én, a költészet napján pedig egy versszínházi estre kerül sor Dézsi Fruzsina és Gerencsér Anna rendezésében.

    Ajánlatunk


    Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    Tasnádi IstvánA fajok eredete Nézőművészeti Kft. A színészek improvizációinak felhasználásával írta: Tasnádi István

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016