• Program


    Szulák Andrea Így...

    Szulák Andrea Így...

    Szulák Andrea a Budapest Kongresszusi Központ közel kétezer fős közönsége előtt adott nagyszabású szimfonikus koncertje után a vidéki nagyvárosokat is megörvendezteti varázslatos hangjával.
    A művésznő ezúttal Miskolcra, a Művészetek Házának színpadára látogat április 07-én.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 7. szombat, 19:00

    A különleges hangulatú koncerten Andrea ismert is szeretett dalai mellett nemrégiben megjelent nagylemezének műsorszámait is hallhatják a zenekedvelők.

    A koncertturnén közreműködik Szulák Andrea kvintetje és vonósnégyese.

    Művészeti vezető, hangszerelés – Elek Norbert

    Nr1Media Produkció – produkciós vezető Balatoni Bernadett

    Szulák Andrea EMeRTon-díjas énekesnő, akit több alkalommal is az év énekesőjévé választottak, nagysikerű önálló produkciói mellett számos színházi és musical-szerepben is hallhattuk már, dalai nap mint nap szerepelnek a rádiók műsorán.

    Lenyűgöző hangja és személyisége, utánozhatatlan színpadi megjelenése, könnyed humora, az általa képviselt stílus valósággal vonzza az igényes zene kedvelőit.

    Ajánlatunk


    Zenés Kalandtúra – musical két részben-

    Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta az egyik legkedveltebb mese a kisgyermekek körében.

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Ajánló


    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016