• Program


    Szünidei színház - A székely menyecske meg az ördög
    2

    Szünidei színház - A székely menyecske meg az ördög

    SZERDAI SZÜNIDEI SZÍNHÁZAK
    Az előadásokat 3 éves kortól ajánljuk

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 28. szerda, 10:00

    A vakáció idején is érdemes gondolni a gyermekekre. Színvonalas gyermekszínházi előadások szervezésével segíthetjük az iskolai, óvodai szünidőben a hasznos és értékes időtöltést. Továbbá, célunk, hogy az év közben rendszeresen színházba járó gyerekek (a Micimackó és Pinokkió bérlet látogatói) a nyári időszakban se maradjanak színházi előadások nélkül.

    2017. június 28. szerda, 10.00

     

    A székely menyecske meg az ördög
    Fabók Mancsi Bábszínház előadása

     

    Élőszereplős népmese, bábokkal

    Élt egyszer, valamikor erősen rég egy székely menyecske. De az a világon mindent a visszájára cselekedett. Makacs dacosságával még az ördögnek is igen meggyűlt a baja. S tán még ma sem szabadult volna az asszonynép fogságából, ha meg nem menti egy huszár… Mesénk fonalát ördög- szállta királykisasszonyok, ördögtől kapott ördögűző képesség, igaz mátkaság, lakodalom s haj, még mik nem ékesítik! S hogy miként kacsint vissza történetünkbe vad menyecskénk, azt megláthassák, csak kerekítsék szemüket, s élesítsék pupillanyílásukat! Játékunkat, negyven percben, szigorúan kiskorú felügyelete mellett ajánljuk!

     

     

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    zenés játék két részben

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Ajánló


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016