• Program


    Takács Nikolas: Christmas Jam / SÁTOR

    Takács Nikolas: Christmas Jam / SÁTOR

    Az ország egyik legbársonyosabb férfihangja a zenetörténet legszebb karácsonyi dalait megszólaltatva varázsol ünnepi hangulatot az adventbe.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 8. péntek, 20:00

    Az országhatáron innen és túl egyaránt népszerű előadóművész kedvenc karácsonyi dalain kívül több saját slágert is előad, amelyekkel előkészíti a közelgő ünnepek hangulatát. Takács Nikolas neve ma már fogalom a hazai könnyűzenei és jazzéletben. Még csak tizenkilenc éves volt, amikor a magyar jazzélet legkiemelkedőbb alakjaival, mások mellett a világhírű Jávori Vilmossal és Babos Gyulával állhatott egy színpadra. Nevét 2010-ben ismerte meg az ország, s hazánknak talán nincs is olyan szeglete, ahol még ne lépett volna fel az elmúlt hét esztendőben.

    Telt házas koncertek, nemzetközi fellépések, rádiós slágerek bizonyítják: megtalálta a maga karakteres stílusát és közönségét. Adventi turnéi már fogalomnak számítanak: unoka, szülő és nagyszülő is jól érzi magát rajtuk, hiszen az ismert dallamokkal, fesztelen és közvetlen stílusával Nikolas mindenki szívéhez megtalálja az utat. Ahogy egyik karácsonyi dalában énekli: „Jó érzés boldoggá tenni - Az élet értelme ennyi … Így válsz te is boldoggá!”

     

    Engedjék, hogy a többszörös platina- és aranylemezes Takács Nikolas jól ismert dallamokkal varázsolja el Önöket a meghitt készülődés időszakába!

    Ajánlatunk


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    Ajánló


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016