• Program


    Tálas Áron Rhodes Trió

    Tálas Áron Rhodes Trió

    Izgalmas koncertet ígért a közismerten sokoldalú és kísérletező kedvű három fiatal zenészt felvonultató Tálas Áron Rhodes Trió bemutatkozó fellépése az Opusban.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 12. szombat, 21:00

    A tagok ugyanis közel nyolc éve hetente egy alkalommal együtt játszanak, mégpedig a szó legmélyebb értelmében, hiszen nyilvános szereplésükre mindeddig még egyetlen alkalommal sem került sor. A játék, a keresés és a felfedezés öröméért csinálták-csinálják mindezt. Elmondásuk szerint az egész ötlet abból a „poénból” indult ki, hogy a legkülönfélébb szerzőktől válogatnak dalokat, de csupa olyant, melyek közül egyik sem Rhodes-ra íródott erdetileg. Thelonious Monk, Robert Glasper, Brad Mehldau, Pat Metheny, vagy Jaco Pastorius darabjai mellett Tálas Áron és ifj. Tóth István néhány saját szerzeményét is felvették repertoárjukba. A játék izgalmához természetesen az is hozzátartozik, hogy ifj. Tóth István – akinek gitárjátékát a Dés András Trió mellett Palya Bea, Szalóki Ági és Pátkai Rozina együtteseiből is jól ismerheti a közönség – a trióban basszusgitáron működik közre. A különleges ritmusszekciót a szikrázóan tehetséges Csízi László játéka teszi teljessé.

    Közreműködik:

    Tálas Áron - Fender Rhodes
    ifj. Tóth István - basszusgitár
    Csízi László - dob

    Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
    Tel: (+36 1) 216 7894

    Ajánlatunk


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

    Ajánló


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016