• Program


    TÁNC ÉS… Tánc és Kreativitás

    TÁNC ÉS… Tánc és Kreativitás

    TÁNC ÉS... | Tánc és Kreativitás | Szimfónia a kocsonyában, avagy hogyan lesz a semmiből valami?Lakatos János előadás-sorozata.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. október 16. hétfő, 19:00

    Mi a kreativitás? Tehetség, isteni ajándék, vagy egy szisztematikusan kifejleszthető gondolkodásforma? Mi történik egy táncos fejében az alkotás pillanatában? Ki ivott naponta 50 csésze kávét, és minek köszönheti karrierjét a világ leghíresebb koreográfusa?

    Ehhez hasonló kérdésekre keressük együtt a választ a TÁNC ÉS… következő epizódjában, melyben az alkotószellemé a főszerep. Ebben a részben bepillantunk sok ragyogó elme koponyájába és hétköznapinak nem mondható furcsa szokásaiba. Megcsodáljuk, milyen végtelen a kreativitás, ha táncról van szó. Ismerjük meg régi és mai alkotó zsenik világraszóló újításait a mozgás világában!

    Feltárjuk híres koreográfusok, és világsikerű előadások készítőinek módszereit, melyekkel mindenki közelebb kerülhet saját alkotó énjéhez. 90 perc meglepetés, egy sosem látott összeállításban!

    Előadó: Lakatos János nívódíjas koreográfus és táncpedagógus, a Magyar Táncművészeti Főiskola tanára.

    Az előadás Lakatos János és a Nemzeti Táncszínház közös produkciója.

    Ajánlatunk


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

    Ajánló


    A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016