• Program


    Táncoló gondolatok - Győri Tánc- és Képzőművészeti Szakgimnázium - Sissi Őszi Tánchét

    Táncoló gondolatok - Győri Tánc- és Képzőművészeti Szakgimnázium - Sissi Őszi Tánchét

    A Győri Tánc-és Képzőművészeti Szakgimnázium előadása

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 23. csütörtök, 19:00

    A SŐT7 (Sissi Ősz Tánchét) programja

    A Győri Tánc-és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium növendékeinek lehetősége adódott bemutatkozni Budapesten.  A Közép Európa Táncszínház ezúton vendégül látja az iskolánkat és lehetőséget ad ahhoz, hogy színpadra vigyük azokat a produkciókat, szólókat, duókat, nagyobb darabokat, melyekkel a hazai és nemzetközi versenyeken, valamint különböző előadásokon a növendékeink nagy sikerrel szerepelnek. 50 percben a gyerekek egy fajta tánckaleidoszkópot mutatnak be klasszikus balett, neoklasszikus és kortárs-modern tánc darabokból. A darabok között szerepelnek olyanok, melyeket az iskola balettmesterei és vendég koreográfusok koreografáltak, de szerepel közöttük növendékeink által készített önálló koreográfia is. A Tánctagozatunk igyekszik minden lehetőséget megragadni, hogy a növendékeink profi színpadi jelenléttel találkozhassanak.     

    Az est folyamán a Győri Tánc-és Képzőművészeti Iskola növendékei, a 10.,11., 12. és 13. évfolyam tanulói mutatkoznak be. A növendékek rendszeresen készülnek különböző fellépésekre, illetve balett versenyekre klasszikus balett, valamint kortárs-modern tánc szóló, duó és csoportos produkciókkal. A mostani műsorban a gazdag repertoire számaiból egy esszencia látható.   

    Az est koreográfusai: Eva Hotová, Pintér Tímea, Salga-Gerencsér Gabriella, Ócsag Anna, Süveges Szabolcs, Bognárné Katona Csilla, Derczó Tibor 


    SŐT7 (Sissi Őszi Tánchét)
    Hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Bethlen Téri Színházban a kerület névadója, Erzsébet királyné – népszerű nevén Sissi – neve napja köré szervezett hétnapos, hét előadásból álló táncfesztivál a hetedik kerületben. A program idén ismét a vidéki táncműhelyeket – soproni, győri, miskolci, veszprémi, kecskeméti – állítja fókuszba. A fesztivál 0. napján bepillanthatunk a Magyar Állami Népi Együttes táncművészeinek alkotásaiba, zárásként pedig fellép a házigazda Közép-Európa Táncszínház is.

    Ajánlatunk


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Ajánló


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016