• Program


    Tankcsapda koncert
    2

    Tankcsapda koncert

    Idei turnésorozatával a miskolci nagyközönség előtt is tiszteletét teszi a Tankcsapda!
    A koncert megrendezésére Miskolc egyik legexkluzívabb koncerthelyszíne, a Diósgyőri vár szomszédságában épült Lovagi Tornák Tere ad otthont, június 9-én.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 9. péntek, 21:00

    Fennállásuk 27 éve alatt 3 koncertlemez, 14 album, 3 turnéfilm és 4 könyv született.  Összes lemezük elérte a többszörös platina státuszt, és munkájuk elismeréseképpen az összes nívós szakmai díjat is bezsebelték – úgy, mint Fonogram, Artisjus, Arany Zsiráf, EMeRTon illetve a Viva Comet.

     Az „Urai vagyunk a helyzetnek” a debrecenibanda 2014-ben megjelent tizenharmadik stúdióalbuma. Az album három hónap leforgása alatt ötszörös platinalemez lett. A stúdióalbum anyaga 2016-ban limitált kiadásban bakelit lemezen is megjelent.

    Hazánk legközkedveltebb rockbandájának népszerűsége a páratlan hangzásvilágon, a hiteles és sokatmondó dalszövegeiken túl a rajongókhoz való odaadásukban gyökerezik. A banda azon kevés, folyamatosan koncertező zenekarok közé tartozik, akik nem csak Magyarországon, hanem számos európai és tengerentúli országban is sikeresek, hiszen idei turnéjuk néhány kivétellel szinte csak külföldön állomásozik.

    A június 9-re szervezett miskolci turnéállomás különleges koncertélményt ígér a Tankcsapda rajongóinak és a szórakozni vágyó közönségnek, hiszen a Lovagi Tornák Tere, és a Diósgyőri vár középkori hangulata, különös tekintettel az éjszakai fényekre, méltán illusztris atmoszférát nyújt.

    Jegyár: elővételes álló 3500 Ft, elővételes ülő 4000 Ft
                 június 1-től álló 4500 Ft, ülő 5000 Ft

     

     

    Ajánlatunk


    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Ajánló


    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016