• Program


    Tanulmány a nőkről
    6

    Tanulmány a nőkről

    A hatvanas évek egyik legsikeresebb magyar filmje, a Tanulmány a nőkről című vígjáték színpadi adaptációját mutatja be a Madách Színház, a nosztalgiát idéző kor slágereivel és a jelen népszerű színészeivel.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 4. kedd, 19:00

    Tudjuk, hogy „szeretni kell, ennyi az egész”, de mi történik, ha három nő eldönti: „nem leszek a játékszered”, ezért aztán „most kéne abbahagyni”. Zsuzsa, Éva és Jolán felkeresik a fiatal ügyvédnőt, Dr. Képes Verát és elmondják neki, hogy „látod, ez a szerelem” majd felkérik válópereik lebonyolítására. Vera hatalmas lendülettel veti bele magát élete első ügyeibe, de becsúszik „egy apró hiba”. A három férj ráébred: Verát kell „szeretni bolondulásig”. A nők hiába érzik úgy: „nem vagyok ideges fő a nyugalom”, tudják, hogy a szerelmet bizony „félteni kell”. Ezért megpróbálják visszaszerezni a férfiakat.
    És noha „nincsen olyan ember, ki ne érezné egyszer, hogy sírni kell”, a Madách Színház legújabb musical comedy-je, csak úgy, mint a film, bizonyosan felszárít minden könnyet és derűt visz a mindennapokba.

    Ahogy a mondás tartja, „ami a szívemen, a számon”, de a lényeg: „ugye te is akarod?”

    Koreográfia: Szabó Anikó

    Ajánlatunk


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016