• Program


    Teljes szívvel - kajakkal az Atlanti-óceánon át

    Teljes szívvel - kajakkal az Atlanti-óceánon át

    Szabó Norbert Ádám Guinness- és világrekorder képes élménybeszámolója
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 9. csütörtök, 18:00

    Szabó Norbert Ádám és hűséges társa Kele 2016 januárjában, közel 6 évnyi felkészülés és munka után, életük eddigi legnagyobb álmát valóra váltva, 85 nap alatt 6500 km-t megtéve átszelték az Atlanti-óceánt.
    Megálmodták, megtervezték, és az akadályokat kitartással és életerővel leküzdve véghezvitték céljukat: a világon elsőként, Guinness Rekordot felállítva, átevezték Földünk második legnagyobb óceánját.

    Mióta Norbert hazatért Magyarországra, kalandos történetének filmbetétekkel színesített élménybeszámolójával járja az országot, hogy expedíciója tapasztalataiból, sikereiből és kudarcaiból mindenki számára átadhasson valamilyen értékes üzenetet. Céljának megvalósítása pedig élő példája lehet mindazoknak, akik azt vallják, hogy a lehetetlen nem létezik.

    Kérjük Önöket, hogy a megvásárolt belépőjegyeket az előadás végéig minden esetben szíveskedjenek megőrizni!

     

    Ajánlatunk


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016