• Program


    TENYÉSZDÚC

    TENYÉSZDÚC

    Escargo Hajója Társulat előadása
    Tenyészdúc
    zenés röptetés egy szünettel

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 10. csütörtök, 13:00

    „…és akkor elválasztottam a hímet a tojótól. A tojó egyedül marad a tojással, amit a hímmel közösen költenek. Aztán a tojót elröptetik. És mikor kiengedik, az azonnal visszarepül a fészekhez, mert azt hiszi, hogy egyedül van a tojás...”

    A 14 éves Balázsnak két szenvedélye van: a zene és a galambászat. Anya hegedűművész. Apa zenetanár. Nem kérdés, hogy Balázsból is zenész lesz. De a tehetséget ápolni kell, az álmainkért dolgozni kell. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. De akkor ki röpteti a galambokat?

    Az előadás a tehetség és az ezzel járó felelősség kérdéseivel foglalkozik egy család történetén keresztül. Mire kötelez a tehetségem? Hol érnek véget a szülők elvárásai és hol kezdődnek a saját vágyaim? Mennyire befolyásolnak a családi minták a döntéseimben?

    Ajánlatunk


    Milyen szerepet játszik az életünkben az alkohol? A 1,5 ezrelék különleges alkotófolyamatból születik, a valóságból építkezik a közösségi színház és a részvételi film kutatómódszereivel. Miért iszunk? Mikor iszunk? Mit fed el, és mit hoz a felszínre az alkohol? Miként tabusítjuk ezt a témát a magyar társadalomban?  Professzionális színészek helyett hétköznapi emberek állnak a színpadon, a személyes történeteiket osztják meg. Így vizsgáljuk velük közösen az alkoholfogyasztás különböző aspektusait és dilemmáit, nyomába eredünk azoknak a hiányoknak, melyek mögötte húzódnak. 

    Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért érdemes élni – Duncan MacMillan tollából.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Ajánló


    Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016