• Program


    Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál / TO’pera + Boat D’Opera / Kétnapos jegy

    Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál / TO’pera + Boat D’Opera / Kétnapos jegy

    A Természet Operaháza egy minden évben megrendezésre kerülő operafesztivál a Tisza-tavon.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. július 27. péntek, 20:30

    A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál minden év júliusában kínál felejthetetlen és exkluzív kikapcsolódást a komolyzene, a természet és az aktív pihenés szerelmeseinek, hiszen ez a fesztivál mindezeket összehangolva invitálja az érdeklődőket a csodálatos Tisza-tó partjára változatos programokkal.

    A fesztivál első napján, mely a TO’PERA névre hallgat, a hangsúlyt az esti Gálakoncertre fektetjük, ami különleges környezetben, a Tisza-tó egyetlen félszigetén, varázsolja el az idelátogatókat. A fesztivál második napján kerül megrendezésre a Tour D’Opera kerékpártúra, mely a Tisza tavat körülvevő panoráma kerékpárutat kihasználva, 67 kilométer hosszan biztosítja a kerékpáros közlekedést a 11 megálló, tehát a 11 komolyzenei minikoncert helyszíne között. A fesztivál harmadik, Boat D’Opera napján a kerékpárokat csónakokra cseréljük és a tó bizonyos területein keresztülhajózva közelítjük meg a tóparti minikoncerteket.
    2018. július 26-án először kerül megrendezésre a TO'PIKNIK, mely a gasztronómiát és a kultúrát összekötő családi nap.

    A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál elsődleges célja a minőségi kultúra, az egészséges életmód és az aktív pihenés összekapcsolása a csodálatos Tisza-tavi környezetben, de ezen felül fontos célkitűzése a Fesztiválnak, hogy a nemzetközi sikereket elért előadóművészek koncertjei mellett a helyi értékekre is felhívja a résztvevők figyelmét, ezért a Fesztivál programja változatos, összművészeti kikapcsolódást biztosít az érdeklődők számára. A kulturális élmények mellett a látogatók megismerhetik a helyi gasztronómiai különlegességeket is illetve a Tisza-tó menti települések életébe, történelmébe is kapnak lehetőséget egy rövid betekintésre.

    Ajánlatunk


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Ajánló


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016