• Program


    The Best FilMusic Songs
    6

    The Best FilMusic Songs

    The Best
    FilMusic Songs
    szimfonikus filmsláger koncert
    BEMUTATÓ

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 9. vasárnap, 20:00

    Vannak slágerek, amelyekre nemcsak automatikusan dalra fakadunk és felhangosítjuk a rádiót, hanem a legemlékezetesebb filmjelenetek is azonnal eszünkbe jutnak. Ha megszólal a Maniac, a lábszármelegítőben helyben futó Jennifer Bealse jelenik meg szemeink előtt a Flashdance-ből, az I Had the Time of My Life című számra pedig beugrik a „piszkos tánc”, amelyet Patrick Swayze és Jennifer Grey lejtett el a meghökkent publikum előtt. De ugyanúgy lepereg fejünk mozijában az Eye of the Tigerre edző Rocky, vagy a hajóorrban széttárt karral álló Kate Winslet és Leonardo di Caprio Celine Dion híres dalával. A filmek sikereivel együtt ezek a dalok is slágerklasszikusokká váltak, és immár elválaszthatatlanok vizuális párjuktól.

    A Margitsziget impozáns szabadtéri színpada júliusban ismét az ország legnagyobb kertmozijává változik egy lenyűgöző koncert erejéig. A Budapesti Nyári Fesztivál évek óta népszerű filmzenekoncert-sorozatának idei állomásán a legnagyobb filmslágerek csendülnek fel rendhagyó, szimfonikus feldolgozásban. A híres filmslágereket, betétdalokat magyar sztárelőadók szólaltatják meg egy izgalmas felállású szimfonikus zenekar kíséretében. A dalok alatt pedig természetesen – az eddigi filmzene koncertekhez hasonlóan – óriás kivetítőn élvezhetjük az adott mozifilmekből összeállított képsorokat.

    Vendégművészek:
    Keresztes Ildikó
    Polyák Lilla
    Radics Gigi
    Homonnay Zsolt
    Serbán Attila
    Szabó Ádám

    Közreműködnek:
    Talamba ütőegyüttes: Grünvald László (Lacek), Szitha Miklós (Miki), V.Nagy Tamás (Kopasz), Zombor Levente (Levi)

    Swing á la Django: Nagy Zsolt, dob - Lombos Pál, nagybőgő - Fercsik Viktor, zongora, szaxofon - Kardos Dániel, elektromos gitár

    Fugato Orchestra szimfonikus zenekar

    Karmester: Grünvald László

    Szakmai konzultáns: Hubai Gergely
    Zenei producer: Lombos Pál
    Dalok szimfonikus átirata: Grünvald László
    Producer: Bán Teodóra

    A Szabad Tér Színház produkciója.

    Ajánlatunk


    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016