• Program


    The Great Hungarian Songbook 2

    The Great Hungarian Songbook 2

    2014-ben nyílt ki először a múlt század magyar könnyűzenei slágereit újraértelmező és izgalmasan újrahangszerelő nagy magyar daloskönyv első kiadása. A újabb válogatás ismét a különféle stílusok és műfajok harmóniájában bocsátja majd elénk közös kulturális örökségünknek ezt a szerethető vonulatát.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 6. kedd, 19:00

    A Zerkovitz Bélát és a hajdani táncdalfesztiválok sikergyárosait, legendás filmslágerek komponistáit és hatvanas évekbeli zenés játékok alkotóit, a 20. század magyar populáris zenéjének számtalan kis- és nagymesterét felvonultató produkció ezúttal Tompos Kátya és Takács Nikolas énekhangján fogja elénk idézni a slágerek garmadáját. Kettejük izgalmas személyisége és előadói intelligenciája, s nem utolsósorban markánsan eltérő művészi világuk már önmagában kreatív találkozást ígér. S persze nosztalgiát és retróhangulatot, de éppígy meglepő felfedezéseket is hozhat ez a második dalantológia, hiszen az előadói és hangszerelői közelítés frissessége, a slágerek egymás mellé rendeződése és tálalása alighanem új megvilágításba helyezi majd az ismerős számokat, de kicsit talán még közös történelmünket is. A hangszerelő és zenei vezető Káel Norbert és a rendező Böhm György személye mindenesetre ezúttal is garanciát jelent a különleges koncertélményre.

    Vezényel: Dubóczky Gergely

    Közreműködők: Tompos Kátya, Takács Nikolas

    A vonósokkal és fúvósokkal kibővített Jazzical Trio

     

    Ajánlatunk


    1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016