• Program


    THE KLEZMATICS Auer Fesztivál - Veszprém

    THE KLEZMATICS Auer Fesztivál - Veszprém

    The Klezmatics
    Auer Fesztivál – Veszprém

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 4. szombat, 20:00


    A new york-i székhelyű „Klezmatics” igazi „szupersztár” együttes, az egyedüli Grammy-díjas klezmer zenekar a világon. A Carnegie Halltól a világ leghíresebb koncerttermein át a legrangosabb nemzetközi fesztiválokig már mindenütt felléptek fennállásuk 30 éve alatt. Olyan vendégművészek tisztelték meg közreműködésükkel őket, mint például Itzhak Perlman.
    Úttörő munkásságuk eredménye, hogy az eredetileg a közép-európai zsidóság egyedi zenéjének számító klezmer az egész világon népszerűvé vált, ráadásul úgy, hogy a tradíciót megőrizve, egzotikus hatásoknak engedve új színeket is kevertek hozzá. Világzenének is hívhatjuk zenéjüket, hiszen balkáni, latin és afrikai ritmusok, hangzások, dallamok is fellelhetők stílusukban. 
    Az Auer fesztiválon való fellépésük azt is megvilágítja, milyen zenéket is hallhatott kisgyermekként szülővárosában, Veszprémben a zsidó származású, világhírűvé vált hegedűpedagógus, hegedűművész és karmester, Auer Lipót.

    Ajánlatunk


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    Ajánló


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016