• Program


    Titánia
    2

    Titánia

    nemzethy népszínmű
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 9. szerda, 19:30

    Titániában minden rendben van. Boldog a nép, s persze a legboldogabb, aki a Vezető közelében dolgozhat nap mint nap a nemzet felemelkedéséért.

    Titániában minden rendben van. Aki betartja a szabályokat, és szereti a Vezetőt, azt békén hagyják.

    Titániában minden rendben van. Mellesleg az újszülött leányok harmincegy százalékát is így hívják - hazaszeretetből nevezik el őket így a szülők.
    Titániában minden rendben van. A Vezető már száznegyvenegy éves, de ereje még tart. Néhány évenként az orvosok kicserélik a létfontosságú szerveit, és az élet megy tovább. A Vezető élete megy tovább.

    Titániában minden rendben van. A Vezetőnek most éppen vesére, májra és tüdőre van szüksége, de szerencsére sok állampolgár adja önként az életét a nemzet első emberének.

    Vagy nem önként.

    De Titániában minden rendben van.


    Ajánlatunk


    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    Ajánló


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016