• Program


    Titánia
    2

    Titánia

    nemzethy népszínmű
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 9. szerda, 19:30

    Titániában minden rendben van. Boldog a nép, s persze a legboldogabb, aki a Vezető közelében dolgozhat nap mint nap a nemzet felemelkedéséért.

    Titániában minden rendben van. Aki betartja a szabályokat, és szereti a Vezetőt, azt békén hagyják.

    Titániában minden rendben van. Mellesleg az újszülött leányok harmincegy százalékát is így hívják - hazaszeretetből nevezik el őket így a szülők.
    Titániában minden rendben van. A Vezető már száznegyvenegy éves, de ereje még tart. Néhány évenként az orvosok kicserélik a létfontosságú szerveit, és az élet megy tovább. A Vezető élete megy tovább.

    Titániában minden rendben van. A Vezetőnek most éppen vesére, májra és tüdőre van szüksége, de szerencsére sok állampolgár adja önként az életét a nemzet első emberének.

    Vagy nem önként.

    De Titániában minden rendben van.


    Ajánlatunk


    A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

    Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Ajánló


    GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

    Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel,…

    Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016