• Program


    Titokszoba  - kreatív családi küldetés 4-8 fő
    2

    Titokszoba - kreatív családi küldetés 4-8 fő

    Közös nyomozás az egész családnak!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

    Fél évvel ezelőtt a Lullenstyd Intézetben történt valami, ami megrázta a világot. Minden megváltozott. De a kutatók még mindig értetlenül állnak az események előtt: eredményeik homályosak, az összefüggéseket mostanáig senki sem fejtette meg. Két ember. Egy titokba burkolózó fordulat. Az Esemény, ami megváltoztatta a világot. Kik ők? Mi történt velük? Hol vannak most? Az igazságot a család derítheti ki.

    A játék a találékonyságot teszi próbára és megmutatja, hogy családként hogyan tudják inspirálni egymást. Itt nem zárják be az ajtót. Nincs ijesztgetés, rozsdás lakatok keresgélése. A Titokszoba két, izgalmasan berendezett szobájában a fantázia szabadul el.

    Az interaktív játékot két szobában, tablettel a kezekben játszák. A feladatokat közös kreatív gondolkodással, problémamegoldással oldhatják meg, s léphetnek előre a játékban. A győzelemhez egyetlen dolog szükséges: kreativitás.

     

    Fontos információk

    Helyszín: Budapest, VI. kerület, Szív utca

    Körülbelül másfél óra. Az igazán pörgős családoknak a játék akár 100 percig is eltarthat.

    A csomag ára legfeljebb 6 fős csapatok részvételét tartalmazza. Legalább négy fős csapattal lehet igazán hatékony a játék.

    A játékot főként nagyobb, 10 év feletti gyermekeknek és szüleiknek ajánlott. Felső korhatár nincs. Az épület nem akadálymentesített, a szoba a harmadik emeleten helyezkedik el.

     

    Ajánlatunk


    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Ajánló


    Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016