• Program


    Toldy Mária 80. évi jubileumi gálaestje sztárvendégekkel

    Toldy Mária 80. évi jubileumi gálaestje sztárvendégekkel

    Toldy Mária a 60-as évek ünnepelt előadója, énekese 2018. május 03-án ünnepli 80. születésnapját, melynek alkalmából szeretettel vár mindenkit jubileumi gálaestjére, ahol neves tanítványai és családtagjai lépnek színpadra egy nagyszabású színpadi show keretében.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 7. hétfő, 19:30

    Rendező: Jantyik Csaba

    Karmester, zenei rendező: Malek Miklós zeneszerző

    Fellépnek: Bereczki Zoltán, Feke Pál, Malek Andrea, Ifj. Malek Miklós, Szulák Andrea, Vágó Zsuzsa, valamint további tanítványok.

    Kísér: Stúdió 11 és a Solti Kamarazenekar

    További fellépő: Octovoice énekegyüttes

    Az estet moderálja: Csonka András

    (A műsorváltozás jogát fenntartjuk)

    Toldy Mária nevéhez több száz magyar dal életre keltése fűződik, köztük megannyi máig népszerű sláger, melyeket itthon és külföldön - lemezeken, tv és rádióműsorokban egyaránt őriz a közönség, a szakma, és a köztudat. Hangszíne, megjelenése és egyéni előadásmódja korának meghatározó művészévé tette, nem véletlen, hogy rajongói máig kitartanak mellette. Dalai többsége ma is él, sokat közülük fiatal tehetségek is énekelnek újrahangszerelve. Karrierjének fontos állomása volt, hogy kétszer nyerte meg a hazai Táncdalfesztivált, a „Rövid az élet” ill. a „Más ez a szerelem” című dalaival. Népszerűsége csúcsán a 70-es évek közepétől a tanítás felé fordult, felismerve a kor akkor még gyerekcipőben járó, de nagy jövő előtt álló új zenei műfaját, - a musicalt, és annak zenei jelentőségét. Elmélyülve az új anyag megismerésében, az abban megjelenő énekmód elsajátításban, továbbadásában, megalapította a hazai musical oktatás első iskoláját, melyet máig sikerrel működtet.

    Túlzás nélkül állítható, hogy a mai magyar zenés színpad / musical / művészeinek döntő hányada a kezei közül került ki, de tanítványainak száma az Európai színpadokon is jelentős.

    Munkásságát számos elismerés kísérte - legutóbb a regionális Primissima díj – emellett a legnagyobb színházak (Madách színház, Operett színház, Opera, stb…) a mai napig kikérik véleményét, igényt tartanak együttműködésére. Presztízse, szakmai empátiája egyedülálló, de jubileumi koncertje, mely összefoglalja munkásságát - eddig még nem volt.

    Kivételes életmű, ragyogó példák, tisztes és még aktív életkor. Ennek a kivételes művésznek - pedagógusnak az életpályáját koronázza meg ez a gálaest, ahol rajongói, növendékei, kollégái egyaránt kifejezhetik tiszteletüket, szeretetüket. Az Erkel színház nem véletlenül lett az est színhelye, hiszen élete legnagyobb sikereit itt aratta.

     

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

    A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016