• Program


    Tollasbál

    Tollasbál

    3 különleges nő, művész, feleség, szerető, családanya, akik a zenés műfaj fergeteges sokszínűségében (operett, opera, chanson, klasszikus, musical ) keresik a megfejtést a szerelem, az odaadás, a boldogság, a hit és a család kérdéseire, kellő öniróniával és humorral fűszerezve, kikapcsolódást nyújtva minden korosztálynak.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 23. szombat, 19:30

    Fellépnek:

    Kékkovács Mara
    - a Budapesti Operettszínház művésznője, operett-musical szakon végzett a Színművészeti egyetemen, Szirtes Tamás osztályában. 13 éve az Operettszínház tagja, számos belföldi és külföldi vendégjáték közreműködője, prózai és zenei szerepekben egyaránt.
    Lakatos Diána
    - Operaénekes, a Liszt Ferenc Zeneakadémián végzett operaénekes-tanár szakon, Andor Éva növendékeként, jelenleg az Egressy Béni Zenei szakközépiskola magánének tanszakának vezetője és tanára, templom koncertek, külföldi és belföldi klasszikus koncertek, előadások rendszeres vendége.
    Somlai Valéria
    - Zongoraművész, a Liszt Ferenc Zeneakadémián végzett zongoraművész-tanár szakon, Jandó Jenő és Zempléni Kornél növendékeként. Jelenleg elsősorban tanárként dolgozik, de korábban jelent meg lemeze is, illetve szóló koncertekkel is járta a világot, elsősorban kamaradarabokkal, többek közt Japánban, Nyugat Európában.

    Ajánlatunk


    keserves bohózat két részben

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016