• Program


    Tompos Kátya - Hrutka Róbert: Holdjárat

    Tompos Kátya - Hrutka Róbert: Holdjárat

    Tompos Kátya – Hrutka Róbert: Holdjárat
    koncert
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. július 22. vasárnap, 19:30

    A régi felállás, vadonatúj dalok!

    A Holdjárat című 2017 őszi szólóalbum dalai most is lélektől lélekig hatolnak és a bizonytalan kimenetelű, mégis a teljesség, az épség és a szépség jegyében megélt kalandok lenyomatai. A Holdjárat misztikus utazás, melynek a végén felkavaró vagy épp megnyugtató, összeolvasztó vagy szétválasztó, múlhatatlan vagy illékony szerelmek várnak ránk. Ezek a dalok már nem kölcsönvett érzések és dallamok mentén született átdolgozások, szövegüket az énekesnő nagyrészt maga írta, de az albumon olyan kortárs költők is közreműködnek, mint Grecsó Krisztián vagy Laczkfi János. A bensőséges, helyenként elgondolkodtató, helyenként vicces, de mélyen a lelkéből fakadó történeteket mind-mind az élet ihlette. Valamennyi vers egy darab a színésznő lelkéből, ablak a világára.Az újabb utazáshoz Kátya ezúttal is Hrutka Róbertet kérte fel útitársnak. Az új lemezre 10 vadonatúj dal került, ezek hangzanak el ezen a városmajori estén, de a műsorban az új album dalai mellett természetesen a régi kedvencek is helyet kaptak.

    Közreműködők:
    Tompos Kátya, ének
    Hrutka Róbert, gitár

    Kalmus Felicián, cselló
    Fehérvári Attila, basszusgitár
    Galambos Zoltán, zongora
    Dely Domonko,s vokál
    Markó Ádám, dob

    Ajánlatunk


    „Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi is utána, és azt üvöltik mind: "Félre! Helyet! Helyet! Helyet!" Meglátod, a fiatalok mindjárt bekopognak az ajtómon, és..." Részlet a darabból.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    Ajánló


    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016