• Program


    Történet az egérlyukból

    Történet az egérlyukból

    Történet az egérlyukból

    A HoldonGolf Projekt előadása.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. október 4. szerda, 19:30

    "Mi a jobb? Az olcsó boldogság vagy a magasztos szenvedés? - teszi fel a kérdést a paradoxonok embere, a saját maga által kreált "egérlyukban" önkéntes száműzetését töltő férfi. Számára az önkínzás gyönyör, a tudatosság betegség, az abnormális pedig normális. Ő az, aki tettek helyett gondolkodik, holott azt vallja: a gondolkodás eredménye tehetetlenség.
    Ez a furcsa alak áll most elénk, hogy megossza velünk az egérlyukban összegyűjtött gondolatait. Szarkasztikusan élcelődve, olykor megalázkodva, olykor dühös felsőbbrendűséggel szembesít minket a modern kor emberének legelemibb ellentmondásaival. A történet végére pedig azt is megtudhatjuk, miért zárkózott be végleg az ellentmondások embere éppen akkor, amikor áttörhette volna a szabadság előtt álló utolsó falat.

    Dosztojevszkij odúlakó antihőse a megjelenés után 150 évvel sem vesztett semmit mondanivalójának aktualitásából, sőt. Az egyént körülvevő világ zavarodottsága, a társadalmi különbségek, az elidegenedés azóta tovább fokozódtak, ezáltal az egérlyuk filozófiája még pontosabban és elevenebben képes megragadni minket.

    A színpadi változat szövege F. M. Dosztojevszkij: Feljegyzések az egérlyukból című műve alapján, Makai Imre fordításának felhasználásával készült.

    Az előadás hossza: 70 perc

    Ajánlatunk


    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Ajánló


    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016