• Program


    Tosca
    2

    Tosca

    opera
    esőnap: július 2.
    Puccini gyönyörű zeneművével indul a Szegedi Szabadtéri Játékok idei évada június 30-án. Az operairodalom ikonikus női főszerepét a világhírű szoprán, Rost Andrea énekli. Az előadás látványos Dóm téri verziója egyfajta “girl power” üzenet lesz.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 1. szombat, 21:00

    Rost Andrea mellett szintén kiváló operaénekeseket láthatnak majd a nézők a Puccini-mű szerepeiben. Scarpiát Kálmándy Mihály énekli majd, aki a tavalyi Dóm téri Wagner-bemutatón teljesen lenyűgözte a közönséget elementáris erejű játékával és az egész teret betöltő baritonjával. Immár az egymást követő harmadik évben láthatják a Szabadtérin a nézők László Boldizsárt, ezúttal Cavaradossi szerepében. Szerepformálását és énekét minden bizonnyal idén is hálásan fogadja majd a közönség. A további szerepekben láthatjuk és hallhatjuk Rácz Istvánt, Altorjay Tamást, Böjte Sándort, Pataki Bencét és Rácz Tibort.  

    A kiváló szereposztáshoz izgalmas látásmódú rendezőt “igazolt” a Szabadtéri: Bocsárdi László most először dolgozik a Dómt téren. Az opera legfontosabb üzeneteként azt szeretné kiemelni, hogy egész életünket a szenvedély vezérli, az ember pedig nem egy racionális lény, sokkal inkább az érzelmei hatására hozza meg döntéseit. “A világot látszólag a férfiak uralják, de igazából a nők irányítanak - mondja. - Tosca miatt Scarpia és Cavaradossi is elveszti biztosnak hitt egyensúlyát.”

    A Toscát olasz nyelven, magyar felirattal június 30-án és július 1-jén láthatják a Dóm téri nézők.

    Ajánlatunk


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016