• Program


    Tóth Viktor Tercett

    Tóth Viktor Tercett

    Tóth Viktor legrégebben működő zenekara a Tercett, amely 2012 óta játszik a jelenlegi stabil felállásban. A zenekarvezető kompozícióihoz és játékához az igen erős ritmusszekció egyenrangú partnerként csatlakozik. Bátran kijelenthetjük, hogy a jazztörténet nagy szaxofontrióihoz mérhető színvonalon és magabiztossággal játsszák mindig megújuló műsorukat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 21. szombat, 20:00

    Tóth Viktor Tercett

    Közreműködik:
    Tóth Viktor - szaxofon
    Orbán György - nagybőgő
    Hodek Dávid - dob

    „Magától értetődően jazzt játszik és mindig másképp. Van egy nehezebben körül írható, érzelmi dimenziója is a zenéjének, amely hangokba öntve tükrözi Viktor szenvedélyes érzékét a képzőművészetek és a költészet iránt. Következésképp képeket is fest, történeteket is mesél a szaxofonnal. Ez teszi igazán lebilincselő előadóművésszé.”
     - írta 40. születésnapja alkalmából a többszörösen az Év Jazz-zenésze díjjal elismert jazz-szaxofonosról és zeneszerzőről nemrégiben a jeles jazz-kritkus, Pallai Péter. Tóth Viktor legrégebben működő zenekara a Tercett, amely 2012 óta játszik a jelenlegi stabil felállásban. A zenekarvezető kompozícióihoz és játékához az igen erős ritmusszekció egyenrangú partnerként csatlakozik. Bátran kijelenthetjük, hogy a jazztörténet nagy szaxofontrióihoz mérhető színvonalon és magabiztossággal játsszák mindig megújuló műsorukat. 

    A kerek születésnapot a Tóth Viktor Tercett a Fonó Records gondozásában nemrégen megjelent But Inside című lemezzel ünnepelte. Opusbeli koncertjükön elsősorban ennek anyagából válogatnak. „Vérbeli modern mainstream zene áramlik felénk a But Inside-ról. Élvezet hallani Tóth dögös szaxofon soundját, motívumait, ritmusait, és finom, de határozott irányítását a zenekar felett.” - írja Gáspár Károly a lemezről a jazzma.hu Lemezpolc rovatában.

    FIGYELEM!
    A jegyek nem helyre szólnak, az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik.
    Egy asztalnál egy néző foglalhat helyet. A székek 1,5 méteres távolságban vannak elhelyezve.
    Előzetes asztalfoglalást nem áll módunkban felvenni.

    Ajánlatunk


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Ajánló


    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016