• Program


    Trio Midnight és zenész gyermekeik

    Trio Midnight és zenész gyermekeik

    Az együttes 1990-ben kezdett professzionálisan működni, és szinte indulása óta a legjobb fiatal magyar mainstream együttesként ismeri el mind a szakma, mind a közönség.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 10. vasárnap, 20:00

    Az együttes tagjai:

    Oláh Kálmán - zongora
    Egri János - nagybőgő
    Balázs Elemér - dob

    A Trio Midnight külföldön is rengeteg elismerést szerzett, először az Umbria Jazz fesztiválon (1993), majd Marciac-ban (1995). Ugyanebben az évben elsők lettek a rangos hoeilaarti jazzversenyen Belgiumban. A jelentősebb európai fesztiválbabérokat azóta többek között Pozsony (1995), Getxo (1996, Spanyolország), Ciney (1998 és 1999, Belgium) és Karlowy Vary (1999) követte.

    Jellemző, hogy első lemezük koncertfelvétel (Live in Budapest), az Expected and Found című korongjukon pedig vonósnégyes működik közre. Az elmúlt években a trió mindhárom tagja készített szólólemezt is.

    Ajánlatunk


    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Ajánló


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016