• Program


    Turné: Amerikai Egyesült Államok, New York
    2

    Turné: Amerikai Egyesült Államok, New York

    Mozart: Don Giovanni

    Vezényel: Fischer Iván

    Közreműködik:
    Christopher Maltman (Don Giovanni)
    José Fardilha (Leporello)
    Laura Aikin (Donna Anna)
    Lucy Crowe (Donna Elvira)
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 20. vasárnap, 19:00

    Még New York City elképesztően gazdag kulturális kínálatában is megkülönböztetett szerepet játszik a Lincoln Center for the Performing Arts, amely egy kis híján 7 hektár nagyságú területen egy sor kulturális szervezetnek és intézménynek ad otthont. Itt, Manhattan szívében „lakik” többek között a Metropolitan Operaház, A New York-i Filharmonikus Zenekar vagy a New York City Ballet. Színházak, koncerttermek várják a kultúrára vágyó New York-iakat és külföldieket. Itt található a Rose Theater is, a maga három szintjével, méretes nézőterével, mozgatható, alakítható színpadával, amely a hagyományos színháztértől az arénáig mindent „tud”.

     

    A Rose Theater a legkülönbözőbb előadásoknak, műfajoknak és rendezvényeknek ad otthont, a dzsesszkoncerttől a prózai színházig, a szimfonikus zenekari hangversenytől a táncig és balettig, filmbemutatóktól az operáig és a konferenciákig. A Fesztiválzenekar otthonosan mozog ebben az épületben: hagyományosan itt rendezik a Mostly Mozart Fesztivált is, amelyen a BFZ operaprodukciói évről-évre nagy sikerrel szerepelnek.

     

    Tökéletes helyszín lesz Don Giovanni-előadásuknak is. A New York Times már 2011-ben is „magával ragadóbbnak, kreatívabbnak és merészebbnek” tartotta Fischer Iván Don Giovanni-rendezését, mint a legtöbb operaházi előadást. Idén új szereposztásban találkozhatunk a világ leghírhedtebb nőcsábászával, az egyik legtökéletesebb zeneműben, ami valaha született. Jegyvásárlási lehetőség itt.

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016