• Program


    Ügyes kis hazugságok

    Ügyes kis hazugságok

    Ügyes kis hazugságok

    Szerző: JOE DIPIETRO


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 6. péntek, 19:45

    Kinek ne lennének titkai? Így van ezzel Billy, a szépreményű amerikai fiatalember – látszólag egyenes előtte az út, ügyesen építi a karrierjét, szépen élnek csinos feleségével és a kisbabájukkal. Idilli hétköznapjaikat Billy ügyes kis hazugságokkal párnázza ki, ám onnantól kezdve, hogy a semmitmondó beszélgetéseket tarkító apró füllentések összeadódnak, és egyetlen súlyos hazugsággá dagadnak, a kis család békessége veszélybe sodródik. 

    A Tony-díjas Joe DiPietro pergő komédiája könnyed szórakozást ígér, de sokkal több annál. Miközben szellemesen mond ki csípős igazságokat, végül ráébreszt: időnként nem is olyan nagy baj, ha hagyjuk, hogy eltitkolt gondolatainkat, elhallgatott érzéseinket elsöpörje az őszinteség döbbenetes ereje.

    CSAK 16 ÉVEN FELÜLIEKNEK!

    Ajánlatunk


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Ajánló


    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016