• Program


    Újra vár a Balatoni nyár KFT koncertsorozat 2018

    Újra vár a Balatoni nyár KFT koncertsorozat 2018

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 2. péntek, 19:00

    A három évvel ezelőtti nagysikerű Nemzeti Színházbeli előadás után újra Miskolcon koncertezik a magyar poprock-zenei újhullám emblematikus zenekara. Legismertebb slágerei, mint az Afrika, a Balatoni nyár korosztálytól függetlenül házibulik és dj-partik szinte kihagyhatatlan kedvencei a mai napig, három évtized múltán is ott szerepelnek a különböző toplistákon. A legutóbbi években a Magyar Állami Operaházban, a Művészetek Palotájában vagy a Kolozsvári Magyar Napok nyitóeseményeként adott koncertjeik mutatják, hogy a berobbanásuk óta eltelt harminchét év alatt az együttes megőrizte frissességét, s ha lehet még energikusabbá vált.
    Februári miskolci koncertjükön vendégként közreműködik a város közkedvelt énekkara, a Fráter Kórus, Regős Zsolt karnagy vezetésével. A műsorban a legnagyobb slágerek mellett az alkalomra válogatott számokat is játszik a zenekar.

     

    Bornai Tibor, Laár András, II. Lengyelfi Miklós, Márton András



    Jegyár: 4200 Ft, 3800 Ft

    Becherovka Miskolci Farsang kedvezmény!

    A rendezvényre 30%-os kedvezmény érvényesíthető a MISKOLCIFARSANG2018 kuponkód megadásával, a Miskolci Kulturális Központ jegyirodájában (Rákóczi u. 2.), online a www.muhamiskolc.hu,valamint a www.jegy.hu oldalon a vásárlási folyamat végén.

     

    Ajánlatunk


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

    Ajánló


    A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

    Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016