• Program


    Úrhatnám polgár

    Úrhatnám polgár

    Újra láthatja a közönség Moliére komédiáját, az Úrhatnám polgárt, melyet 2018-ban nagy sikerrel fogadtak. Hiába telt el néhány évszázad a darab 1670-es bemutatója óta, a mű alakjai mégsem koptak ki az idő szövetéből. Megmaradtak az álszenteskedők, a felfelé kapaszkodók és a naiv hittel megáldottak is.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 8. szombat, 21:00

    Parti Nagy Lajos: Moliére - ÚRHATNÁM POLGÁR
    komédia magyar nyelven
    5 felvonásban 2 részben

    A Tartuffe után ezt a darabot is Parti Nagy Lajos nyelvi leleményekkel tarkított átiratában élvezhetik a nézők. Herczeg T. Tamás rendezésében a korábbi Moliére-szerepekben megszeretett színészeket láthatjuk, többek közt Balog Józsefet, Kosztolányi Józsefet vagy éppen Csorba Katát.

    Újra láthatja a közönség Moliére komédiáját, az Úrhatnám polgárt, melyet 2018-ban nagy sikerrel fogadtak. Hiába telt el néhány évszázad a darab 1670-es bemutatója óta, a mű alakjai mégsem koptak ki az idő szövetéből. Megmaradtak az álszenteskedők, a felfelé kapaszkodók és a naiv hittel megáldottak is. Az elit körökbe kapaszkodó újgazdag Jourdaine-nek ízlése nem sok, pénze viszont annál több. A komédia fő humorforrását jelenti, hogy mennyien próbálják kihasználni Jourdaine hiszékenységét és tudatlanságát.

    Az előadást áthatja Parti Nagy Lajos sziporkázó nyelvi humora, a dalszerző pedig a világzene egyik különleges művésze, Szirtes Edina „Mókus”.

    Ajánló


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016