• Program


    Útibeszámolók: Kalandok Hetedhét országban - Vigh Bori előadása

    Útibeszámolók: Kalandok Hetedhét országban - Vigh Bori előadása

    Sorozatunk nézői havonta egy alkalommal olyan előadókkal találkozhatnak, akik utazásaikról nemcsak fotókat, videókat készítettek, hanem írásban (könyvben, blogon) is megörökítették élményeiket.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 15. szerda, 18:31

    Kalandok Hetedhét országban – Vigh Bori, a backpacker.hu blog szerzőjének előadása

    Vigh Bori története hét éve kezdődött, amikor felvette a hátizsákját és világgá ment először. A novemberi előadásra hét történetet hoz majd, hét országból, Argentínától Új-Zélandig.
    A backpacker.hu szerzője Hogyan menjünk világgá? címmel könyvet is írt, amely a hozzá hasonló utazni vágyóknak szól, a kíváncsi embereknek, akiket nem az all-inclusive szálloda svédasztala hoz lázba, azoknak, akik már évek óta dédelgetnek egy álmot: világgá menni, akik hiszik, hogy az igazi álmok azok, amik megijesztenek. A kérdés az, hogyan tudunk túllenni a félelmeinken, hogyan alakíthatjuk át a vágyainkat célokká, a kifogásainkat pedig feladatokká.

    Ajánlatunk


    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    „Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

    Ajánló


    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

    Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be:…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016