• Program


    Vademberek hajszája

    Vademberek hajszája

    Hunt for the Wilderpeople
    új-zélandi vígjáték, 101 perc, 2016
    angol nyelven, magyar felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 30. péntek, 12:00

    Rendező: Taika Waititi

    Szereplők: Sam Neill, Rima Te Wiata, Oscar Kightley, Cohen Holloway, Rhys Darby

    Ricky, a dacos városi kölyök új nevelőszülőkhöz kerül, Új-Zéland vadregényes tájaira. A kezelhetetlen srác a kissé furcsa, de szeretetteljes Bella néni és új kutyája, Tupac körében hamar otthonra lel, bár a zsémbes és magának való Hec bácsival nehezen találja a közös hangot. Amikor egy váratlan tragédia miatt Rickyt újra a gyermekvédelem felügyelete fenyegeti, a javítóintézet elől inkább hegyekbe menekül. Hec bácsi persze könnyedén rátalál, ám egy veszekedés és baleset miatt hetekre a dzsungelben ragadnak. Országos körözést adnak ki rájuk, és az újonnan törvényen kívülivé vált párosnak választania kell: vagy a saját fejük után mennek, vagy összefognak és megpróbálják együtt túlélni a nagy kalandot.

    Az új-zélandi Taika Waititi, a Hétköznapi vámpírokcímű fesztiválkedvenc áldokumentum-horror-komédia rendezője új filmjében mesterien keverte a tragikomédia és a kalandfilm, a road movie, a buddy movie, a coming of age sajátosságait.

    Az új-zélandi Taika Waititi, a Hétköznapi vámpírok című fesztiválkedvenc áldokumentum-horror-komédia rendezője új filmjében mesterien keveri a tragikomédia és a kalandfilm, a road movie, a buddy movie, a coming of age sajátosságait. A váratlan fordulatokkal teli történet sokszor abszurdba hajló humora tökéletesen kiegészíti a két főszereplő, Sam Neill és Julian Dennison őszinte alakítását. A történet alapjául Barry Crump Új-Zélandban kultikus státuszú regénye – ahogy Waititi emlegeti az interjúkban, „az új-zélandi Úton”– szolgál, amit minden új-zélandi tinédzser elolvas, mikor az identitását keresi. Waititi autós-, tank- és helikopterüldözéssel turbózott az anyagon és mindig jókor elsütött, frappáns poénokkal hangolta át az eredetileg borúsabb hangulatú regényt. A 19 nemzetközi fesztiváldíjjal elismert és a 2016-os miskolci Cinefesten egyből közönségkedvenccé vált Vademberek hajszája egyszerre fergeteges és elgondolkodtató közönségfilm, amely kortól függetlenül mindannyiunkban felidézi a felnőtté válás nehézségeit, és hogy kik voltak azok, akik elkísértek minket ezen az úton.

    Bemutató dátuma: 2017.05.10.
     

    Forgalmazó: Pannonia Entertainment

    Ajánlatunk


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    zenés party két részben

    Ajánló


    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016