• Program


    Vágyvillamos
    12

    Vágyvillamos

    Tennessee Williams: VÁGYVILLAMOS
    Fordította: Ambrus Mária és Zsótér Sándor
    December 28-án, a Vágyvillamos című előadásunk után közönségtalálkozót tartunk Zsótér Sándor rendező és a színészek részvételével.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 3. csütörtök, 19:00

    Blanche Dubois középiskolai tanár, egyedülálló. Egy este beállít a húgához, Stellához, aki évekkel ezelőtt elhagyta a családi birtokot, hogy a saját lábára álljon, és most New Orleans egyik nem túl előkelő negyedében él a férjével, a lengyel bevándorló családból származó Stanley Kowalskival. Blanche tépett idegállapotban érkezik. Hogy meddig marad, arról nem esik szó. Belle Réve, a Szép Álom nevű birtok elveszett. A nővérek távol kerültek már a "szép álomtól" és egymástól. Stelláék szűkös lakásában ez a távolság csak nő. Stella már Stanley-hez tartozik. Blanche és Stanley első látásra összecsattannak. Miért? Félelem, lenézés? Taszítják, vonzzák egymást? Mi lesz ebből?

    DÍJAK:
    2012-ben Zsótér Sándor a legjobb rendezésért, Kováts Adél a legjobb női alakításért, Ambrus Mari pedig a legjobb díszletért vehette át a Kritikusok Díját a Vágyvillamos előadásért.
    Ugyanebben az évben Kováts Adél a POSZT-on is megkapta a legjobb női főszereplő díját Blanche DuBois megformálásáért.

    Az előadást a The University of the South, Sewanee,Tennessee hozzájárulásávala Casarotto Ramsay & Associates Ltd. és a Hofra Kft. (www.hofra.hu) közvetítette.

    Fotók: Dömölky Dániel

    Ajánlatunk


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ajánló


    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016