• Program


    VI. ORSZÁGOS SLAM POETRY BAJNOKSÁG

    VI. ORSZÁGOS SLAM POETRY BAJNOKSÁG

    VI. ORSZÁGOS SLAM POETRY BAJNOKSÁG – Döntő

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. október 15. vasárnap, 19:00

    Itt a HATODIK országos Slam Poetry bajnokság! Eddig öt bajnokságon összesen három bajnokot avattunk, akik minden évben a legjobb 10 versenyző közé jutottak az esedékes Európa-Bajnokságokon.

    Évről évre egyre keményebb a mezőny, egyre nagyobb kihívás már a döntőbe kerülés is. Vajon ki lesz a bajnok idén? A hagyományokhoz híven a döntőt egy három napos, maratoni előválogató előzte meg közel 160 indulóval, ahol a zsűri és a közönség kiválogatta azt a 24 főt, akik a tavalyi bajnok Basch Péter mellett idén a döntő mezőnyét alkotják. A bejutottak listája önmagáért beszél: rutinos ob versenyzők, többszörös slam klub dobogósok, országos team slam bajnok és friss újoncok állnak fel a Trafó színpadára.

    A produkciókat idén is 5 fős zsűri értékeli: 3 előre felkért szakmai tag, továbbá két zsűritag a közönség soraiból. A zsűri elnöke Palkovits Nóra – Grund Színház színésze, mellette Babiczky Tibor – költő, újságíró – és Süveg Márk Saiid – slammer, rapper, kétszeres országos slam bajnok – lesznek a szakmai zsűri tagjai. Ők öten döntik el, hogy ki állhat fel a dobogóra, ki viszi idén haza a bajnoki trófeát. Emellett a zsűri egy különdíjast is választ, valamint a nézők szavazatai alapján kiosztásra kerül egy közönségdíj is.
     
    A beatekért idén is az Amoeba zenekar felel, a látványért pedig a Kiégő Izzók. A házigazdák Mavrák Kata Hugee és Németh Péter Zeek lesznek. A 25 versenyző mellett vendégelőadók is a színpadra lépnek az est folyamán.
     
    Konferansziék:
    Mavrák Kata / Hugee
    Németh Péter  / Zeek
     
    Zene:
    Amoeba
     
    Látvány:
    Kiégő Izzók

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Ajánló


    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016