• Program


    VideóSOKK: luckeY és Beniipowa

    VideóSOKK: luckeY és Beniipowa

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 26. szombat, 16:00

    A VideóSOKK csapata most egy hatalmas bejelentéssel készült, hiszen a hazai YouTube gamer világ két meghatározó személyiségét hozza el közönségének augusztus 26.-án. A Lurdy Moziban Budapesten nem mással tudsz találkozni, mint luckeY-val és BENIIPOWA-val.

    luckeY fiatal kora ellenére elképesztő követő bázist épített ki, csatornáján már több mint ötszázezer feliratkozó található.  Imádja a Fifát és a Minecraftot, a játékokon kívül a kihívás videókkal is megbirkózik; legnézettebb videója, a Bean Boozled kihívás melyet a barátnőjével készített el, már 1 millió 380 ezer megtekintésnél jár. Beni csatornája gaming és vlog tartalmakkal foglalkozik vegyesen, ez a kombináció pedig változatosan képes szórakoztatni a közönségét. Beni sok más egyéb mellett CS-zik, Minecraftozik, kihívásokat teljesít, és unboxingol. Gyere el és találkozz velük te is augusztus 26.-án, hiszen rengeteg izgalmas programmal várjuk vendégeinket.

    Amennyiben normál jegyet szeretnél vásárolni két turnus közül választhatsz. A normál jeggyel rendelkező vendégeink programja délelőtt 11:00-kor, illetve délután 16:00-kor kezdődik. A normál jeggyel rendelkező vendégeink láthatnak exkluzív premier videót, kérdezhetnek kedvenc videósaiktól, várjuk őket még interaktív játékkal és készülünk nekik egy meglepetés programmal is majd végül sor kerül a dedikálásra. A normál jegyesek regisztrációja fél órával a kezdési időpont előtt fog megkezdődni.

    A helyszínen jegyet nem tudsz vásárolni, kizárólag online a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen. A jegyek limitált számban kaphatók.

    A program változtatás jogát fenntartjuk!

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Ajánló


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016