• Program


    VIHAR A BILIBEN - Kovács András Péter önálló előadása

    VIHAR A BILIBEN - Kovács András Péter önálló előadása

    Kovács András Péter önálló estje  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 9. hétfő, 19:00

    „Nem!” „De!” „Nem!” „De!”...”Nem!”

    Ez a két szó ping-pongozott a három gyerekülés között percek óta, már én sem emlékeztem, mi robbantotta ki a polémiát, mikor hátraszóltam a vezetőülésről a legnagyobbnak: „Legalább neked legyen annyi eszed, hogy tudd: az ilyen vitákba nincs értelme belemenni!” Kis csend után jött a válasz:”...De!”

    És mi a helyzet velünk, felnőttekkel? „Botrány!” „Felrobbant a net!” – van-e értelme ezekre kattintani? Van-e értelme belemenni üvöltözésekbe, játszmákba? Van-e értelme a szívünkre venni, hogy a legjobb barátunk másra szavazott, vagy hogy az előttünk autózó nem indexelt?

    Bili lehet bármi: a család, az osztály, a munkahely, a kerület, a Kárpát-medence.

    Vihar is lehet bármi: egy veszekedés, egy bulvárbotrány, egy tüntetés-ellentüntetés, egy politikus bukása, egy brexit. Lehetnek látszólag nagy viharok. De a bili attól még bili.

    Ez az est arra buzdít: olykor emeljük ki a biliből a fejünket, és nézzünk körül: vajon más is hallja a mennydörgést?

    Az előadás időtartama kb. 90 perc.

    Ajánlatunk


    A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Ajánló


    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016