• Program


    VIII. Paksi Harmonika Fesztivál / Orosz Zoltán és Barátai "Örömzene" c. előadása
    5

    VIII. Paksi Harmonika Fesztivál / Orosz Zoltán és Barátai "Örömzene" c. előadása

    A VIII. Paksi Harmonika Fesztivál idén újra várja a harmonika barátait és rajongóit Paksra. A háromnapos rendezvényen olyan nívós előadók tolmácsolásában hallhatunk virtuóz klasszikusokat és modern szerzeményeket, mint Artyom Nyizsnyik (Oroszország), Gorka Hermosa Sanches (Spanyolország), és Jovica Djordjevic (Ausztria).

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 1. szombat, 18:00

    A rendezvény gála koncertjén Orosz Zoltán, az Artisjus- és Emerton díjas harmonikaművésszel együtt olyan zenei kiválóságok lépnek színpadra, mint a Kossuth Díjas ütőhangszerművész Horváth Kornél, akit 2016-ban a világ legjobb ütőhangszeresévé választottak a rangos brit Rhythm zenei magazin szavazásán és a Magyar Köztársaság Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett basszusgitáros Lattmann Béla.

    Különleges hangszerelések, vérpezsdítő ritmusok, virtuóz zenei párbeszédek, sodró lendületű, elsöprő energiájú előadásmód jellemzi a koncertet, ahol a legkülönbözőbb zenei stílusokban gyönyörködhetünk e páratlan művészek tehetségében. Francia sanzon, orosz cigánydal, argentin tangó, a Balkán páratlan ritmikai világa, világzene, jazz és magyar népdal – megannyi zenei stílus egy koncerten, a magyar zenei élet kiemelkedő művészek fergeteges előadásában!

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Ajánló


    A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

    Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016