• Program


    Vincze Lilla és a Napoleon Boulevard

    Vincze Lilla és a Napoleon Boulevard

    2010-ben a Syma Csarnokban nagy sikerű koncerttel ünnepelte a Napoleon Boulevard zenekar negyedszázados jubileumát. Még előző évben elkészítették az együttes emblematikus dalait teljesen új hangszerelésben bemutató Best of 1985-1989 albumot, majd hamarosan egy korszerű, vadonatúj anyaggal jelentkeztek, mely Világfalu címmel jelent meg.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 3. péntek, 19:00

    Ezen a korongon még hangsúlyosabb a megújult zenekari hangzás, még rockosabb, még autentikusabb mint a korábbiak, fogalmazhatunk úgy is, hogy ami a 80-as évek világából kimaradt, itt most bátrabban, karakteresebben érvényesül. A Világfalu ugyanakkor megtartja Lilla és a zenekar egyedi hangzását, a napoleonos hangulatot.

    Lilla és a megújult zenekara a klasszikus napoleon dalokon kívül Lilla szólólemezeiről is játszik sanzonokat, crossovert és folyamatosan születnek új szerzemények is rockos-bluesos hangzásban is, ami nagyon karakteres, korszerű a jelenlegi lendületes felállásban .Örömmel hívnak barátokat is a közös örömzenélésre, és gyakori társuk Dóka Attila , aki akusztikus gitár játékával, verseivel, szerzeményeivel Lillát is megajádékozza, akivel most duetteket is énekelnek, és természetesen együtt a Lilla és a Napoleon Boulevard-dal is!

    Zenekari tagok:

    Vincze Lilla - ének
    Gilián Gábor – dob
    Nagy Zsolt (Liszi) – billentyűk, vokál
    Zboray Miklós – basszusgitár
    Pál Balázs Jenő – gitár
    Kovács Sára Dizna – fuvola, vokál

    Ajánlatunk


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    Ajánló


    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016