• Program


    Virágot Algernonnak

    Virágot Algernonnak

    Mennyire kell teljes értékű embernek tekinteni egy alacsonyabb IQ-val rendelkező társunkat és mennyire tartozunk felelősséggel mindazért, ami vele történik.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 10. szombat, 19:00

    Daniel Keyes világhírű regénye alapján íródott különleges musical a szellemileg visszamaradt 32 éves Charlie Gordon kitartásáról és szeretetéhségéről szól, aki miközben egy hatéves gyerek szintjén van, mégis hatalmas elszántsággal és örömmel vesz részt egy orvoscsoport kísérletében, mert normális akar lenni. És valóban, egy operációval meg tudják növelni az intelligencia-hányadosát, s a korábban 70-es IQ-val rendelkező férfi megtanul több nyelven, különböző tudományterületek szakértőjévé válik, sőt az eljárást kidolgozó orvosokat is lehagyja saját kutatási programjuk elemzésében. Sokan mondják, hogy az ember egy "bonyolult számítógép", melynek a winchestere, az agy.

    A Charlie Gordonnal végzett kísérlet, az agy-komputer párhuzam kutatásának egyik állomása azonban nagyon keményen teszi fel a kérdést: Mikor és meddig szabad elmenni egy emberrel végzett kísérletben?

    A Somogyi Szilárd rendezésében megelevenedő előadásban az Operettszínház sztárjai mellett az vendégművészként látható a sikeres fiatal színésznő Földes Eszter, míg Charlie szerepére Kerényi Miklós Máté készül, de látható lesz még Gömöri András Máté, Szabó P. Szilveszter, Nádasi Veronika, Auksz Éva, Kékkovács Mara, Földes Tamás, Pálfalvy Attila, Sipos Imre és Németh Attila is a musicalben.

    Ajánlatunk


    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016