• Program


    Vízkereszt, vagy amit akartok

    Vízkereszt, vagy amit akartok

    vígjáték
    esőnap: július 31.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 30. vasárnap, 21:00

    Shakespeare egyik legnépszerűbb vígjátékát, a Vízkereszt, vagy amit akartok című darabot mutatja be idén nyáron a Szegedi Szabadtéri. A szereposztás pazar, Béres Attila rendező koncepciója pedig igazán ellenállhatatlan lesz. Az ezer négyzetméteres színpad ugyanis homokvárrá alakul, az előadás három, egyelőre titkos világ találkozása mentén születik meg.

    A hiú szerelmes, Orsino herceg szerepét Görög László játssza, aki egyébként pályája során először lép a Dóm téri deszkákra. A gyászoló Olivia grófnőként Pálmai Annatér vissza a Szabadtérire, akit a két évvel ezelőtti Shakespeare-darab, a Tévedések vígjátéka egyik főhőseként szeretett meg a közönség. Malvolio szerepét Alföldi Róbert vállalta el, aki boldogan tér vissza Szegedre, hogy újra színészként álljon színpadra a Szabadtérin. Violát, aki a darab során férfiruhát is ölt, a Miskolci Nemzeti Színház színésznője, Tenki Dalma játssza. 

    Elek Ferenc, a Katona József Színház művésze Vitéz Böföghy Tóbi karakterébe bújik, partnere a mókában Vitéz Fonnyadi Ábrisként Zayzon Zsolt lesz. Hernádi Judit, Bodrogi Gyula és Gáspárik Attila is visszatér a Dóm térre, Szikszai Rémuszt és Bodoky Márkot pedig most láthatja először a közönség. 

    Ajánlatunk


    Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be: férjhez ment.

    Tartson velünk egy igazi házibuliba!

    Ajánló


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016