• Program


    Volt egyszer egy Szíria

    Volt egyszer egy Szíria

    Volt egyszer egy Szíria
    belga-francia dráma, 85 perc, 2017
    arab nyelven, magyar felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. december 22. péntek, 13:15

    Rendező: Philippe Van Leeuw

    Szereplők: Hiam Abbass, Diamand Bou Abboud, Juliette Navis

    Miközben Damaszkusz ostrom alatt áll, egy asszony csapdába esik a lakásában a forrongó városban. A háromgyerekes anya védett házzá változtatja a házat, amely nemcsak a családjának, de a szomszédoknak is menedéket nyújt. A nő minden körülmények között megpróbálja életben és biztonságban tartani a nála tartózkodókat, miközben a háza előtt egy mesterlövész vár a megfelelő pillanatra.

    A Volt egyszer egy Szíria tragikus és érzékletes képet fest napjaink szíriai fegyveres konfliktusáról. A rendező Philippe Van Leeuw Bejrútban forgatta le filmjét, amelynek világpremierje a világ egyik legrangosabb ‘A’ kategóriás filmfesztiválján, az idei Berlinalén volt. A Panoráma versenyszekcióban szereplő film két díjat is nyert, a közönségdíjat és az Europa Cinemas mozihálózat elismerését is megkapta. A Volt egyszer egy Szíria szerepel az Európai Filmakadémia jelöltlistáján, s jó eséllyel jelölik az európai filmdíjra. Philippe Van Leeuw a Jézus élete és a Holnapnál jobb a tegnap alkotója a szíriai konfliktus emberi tragédiáját mutatja be, filmje humanista kiáltás egy humanitárius katasztrófa sújtotta térségből.

    Bemutató dátuma: 2017.11.23.

    Ajánlatunk


    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    Ajánló


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016