• Program


    VSZF 2017. Az ötödik pecsét (Zalaegerszeg)
    3

    VSZF 2017. Az ötödik pecsét (Zalaegerszeg)

    Sánta Ferenc: Az ötödik pecsét
    Hevesi Sándor Színház, Zalaegerszeg
    színmű

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 6. szerda, 19:00

    1944, Budapest, a nyilasterror idején. Egy kiskocsmában a törzsvendégek (egy könyvügynök, egy órás és egy asztalos) és a kocsmáros összegyűlnek. Isznak és beszélgetnek. Abban bíznak, hogy észrevétlenül átvészelhetik a háborút. A filozofálás közepette beleütköznek egy kérdésbe, amely egész éjszaka nem hagyja őket nyugodni: Tomoceuszkakatiti vagy Gyugyu?

    Tomoceuszkakatiti egy könyörtelen zsarnok, LucsLucs sziget fejedelme. A paradicsomi szigeten él Gyugyu, a tisztességes rabszolga. Gyugyu nap mint nap ki van szolgáltatva a fejedelem kegyetlenkedéseinek. Gyurica, az órás azon vacillál, hogy ha halála után módja volna feltámadni, kinek a sorsát választaná: a zsarnokét vagy a rabszolgáét? Nincs más opció. Mindenkinek választania kell. Ekkor még nem is sejtik, hogy az elméleti kérdésre rövid időn belül már tettekkel kell felelniük.

    Ajánlatunk


    Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

    Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

    Ajánló


    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

    Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016