• Program


    WHITNEY - Queen of the Night
    8

    WHITNEY - Queen of the Night

    Nagy Britannia díjnyertes sikerprodukciója végre Magyarországon!

    Whitney Houston zenéje továbbél ebben az izgalmas színházi show előadásban, amely egyenesen a West End-ről érkezik Magyarországra.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 22. szerda, 19:00

    Annak ellenére, hogy a sors túl hamar elszólította tőlünk, Whitney maradandó öröksége a zenéje és a stílus, amit képviselt. A tapasztalt brit producer, Paul Roberts, időt és fáradtságot nem sajnálva kereste az Államok és az egész Egyesült Királyság területén azt a sztárt, akinek megfelelő a személyisége és hangja ahhoz, hogy élethűen adja vissza mindazt, amit Whitney képviselt. Több ezer (!!) énekest meghallgatott, akik pályáztak az ikonikus szerepre, míg felfedezett egy kivételes fiatal tehetséget REBECCA FRECLETON-t aki ténylegesen képes ábrázolni Whitney-t a Queen of the Night show-ban (Az Éjszaka királynőjében). Fedezze fel Ön is ezt a kivételes tehetséget ebben a lélegzetelállító, élőzenével kísért show produkcióban, ahol Rebecca hangja és varázsa visszaadja mindazt, ami 5 éve elveszett az életünkből. A kétszer 50 perces show garantált zenei élmény mindazoknak akik – többek közt – szeretnék újra hallani: az I Wanna Dance With Somebody, az I’m Every Woman, az I Will Always Love You, a Saving All My Love, a Where Do Broken Hearts Go, a Greatest Love Of All című dalokat. Egyedülálló tisztelettel adózva egy valódi zenei legenda előtt, a show lelkes kritikákat kap a világ minden tájáról. Töretlen népszerűségét a profi zenekar és vokál énekesek, a táncosok illetve a show-hoz kapcsolódó vizuál elemek garantálják.

    Bővebb információ: www.queenofthenight.co

    Ajánlatunk


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

    Ajánló


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016