• Program


    William Nicholson: Visszavonulás - Rátóti Zoltán, Söptei Andrea, Porogi Ádám

    William Nicholson: Visszavonulás - Rátóti Zoltán, Söptei Andrea, Porogi Ádám

    Edward és Alice több mint harminc éve házasok. Életük békés és kellemesen unalmas. Látszólag minden rendben velük: egészségesek, szeretik a munkájukat, takaros kis házban élnek, és egyetlen fiuk, Jamie is felnőtt, már a maga útját járja. De úgy tűnik, annyi közös emlék és élmény ellenére házasságuk mégis zátonyra futott.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. május 31. péntek, 19:30

    Vajon a szeretet, egymás kölcsönös tisztelete vagy a megszokás elég egy házasság megmentéséhez? Lehet-e, érdemes-e új életet kezdeni ötven fölött? És mit tegyen egy felnőtt fiú, aki azt látja, szülei éppen felforgatják, elszúrják az életüket, és minden, ami addig a biztonságot jelentette számára, darabokra törik.

    William Nicholson angol író műve – amely a New York-i Broadwayn 2003-ban aratott óriási sikert – megrendítően szép és felkavaróan őszinte darab a házasság buktatóiról, a szeretetről, az öregedés elleni küzdelemről, a feladásról és a visszavonulásról.

    A szerzőt 1994-ben jelölték Oscar-díjra a Shadowlands című színművének (itthon: Árnyékország) filmes adaptációjáért. Ő volt a Gladiátor című film egyik forgatókönyvírója is.

    Szereplők: Rátóti Zoltán, Söptei Andrea, Porogi Ádám

    Fordító és dramaturg: Kovács Krisztina

    Díszlettervező: Enyvvári Péter

    Jelmestervező: Ignatovity Kriszitna

    Rendező: Valló Péter

     

    Beengedés az előadás előtt 1,5 órával.

     

    Ajánlatunk


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

    Ajánló


    Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a…

    Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016