• Program


    Woody és a Swing - Kozma Orsi Quartet estje. Vendég: Kern András

    Woody és a Swing - Kozma Orsi Quartet estje. Vendég: Kern András

    Woody és a Swing – Kozma Orsi Quartet estje. Vendég: Kern András
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. június 7. csütörtök, 19:00

    Kozma Orsi a hazai jazzélet meghatározó alakja, az egyik legsokoldalúbb, egyedi hangú énekesnő. Országos ismertséget a Jazz+Az, később a Cotton Club Singers tagjaként szerzett.
    Ezen az estén a Kozma Orsi Quartet egészen Amerikáig repíti a közönséget. Woody Allan, a swing és New York a hatvanas évek óta összetartozik. Kozma Orsi rajongója ezeknek a filmeknek, a helyszínükül szolgáló világvárosnak és a hozzátartozó zeneivilágnak. Koncertjén mintha oda repülnénk a híres filmjelenetekbe, helyszínekre, korszakokba. Erre az alkalomra születtek az újra hangszerelt dalok is ,melyek ezen az estén debütálnak a közönség előtt Cseke Gábor zongoraművész zenei vezetésével. Kozma Orsi megnyerő színpadi jelenléte, kristálytiszta énekhangja, Cseke Gábor érzékeny, virtuózjátéka, Hárs Viktor bőgős és Pusztai Csaba dobos, pontos kísérete eggyé forrva izgalmas élményt nyújt a swing szerelmeseinek. A Quartetet Dennert Árpád  egészíti ki szaxofonon és klarinéton. Vendég: Kern András.

    Kozma Orsi - ének
    CsekeGábor - zongora
    Hárs Viktor - nagybőgő
    Pusztai Csaba - dob
    Dennert Árpád - szaxofon, klarinét

    Ajánlatunk


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

    MISZTIKUS UTAZÁS A KAPUN TÚL KONCERTSHOW KÉT RÉSZBEN

    Ajánló


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016